lefogyaszto_tanacsado_cikkek_fejlec
 
 
 

 

Hogy csináld jól, hogy valóban lemenjenek a felesleges kilók

...a két véglet, és a fogyókúra arany útja

 
 


A rossz hír az, hogy a fogyókúrát csúnyán el is lehet rontani. A jó hír az, hogy van rá megoldás, és nem is olyan bonyolult.

A túlsúllyal küszködő emberek nagy része azonnali változást akar látni az alakján. Ez nem is rossz. A cél az, hogy ez a változás, a testsúlycsökkenés, vagy hogy végre leessen rólad az a nadrág, minél hamarabb bekövetkezzen, ami lehetséges is. Jelentős súlyfeleslegtől lehet megszabadulni, viszonylag rövid idő alatt. De ez nem egy nap, azaz nem 24 óra alatt. Lehet egészen rövid idő alatt hatékonyan fogyni, de nem tudsz 10 kilót leadni egyetlen nap alatt.

Ekkor keresni kezdhetjük az eszközöket, és néhány hirtelen ötlet, vagy "hirtelen-fogyókúra" csalódás után ésszerű megoldásnak tűnhet egy szobabicikli. Ésszerű megoldás, mert tudjuk, hogy az eredményes fogyáshoz elengedhetetlen egy kis testmozgás is, megfelelő eszköze lehet ennek mondjuk egy szobabicikli.

És itt hagy említsem meg a fogyókúrázók egyik végletét,

 

  • az azonnal megnyugvó embert

A fogyni vágyó, azonnal megnyugvó ember látja maga előtt a hatékony megoldást, körvonalakban tudja mit kellene tenni a valódi sikerhez, jó út lehet, hogy megvásárolja ezt a szobabiciklit. Ez viszont egy azonnali változást eredményez. Az előbb még nem volt szobabicikli, egy órával később, meg már ott van a szobában, és megnyugszik.

Leül, nézi a szobabiciklit, és megnyugszik. Tett valamit a fogyása érdekében, kézzel fogható azonnali változás történt, mert hirtelen ott áll az eszköz a szobában, és ez mérhetetlen nyugalommal tölti el. A fogyókúrában az azonnali megnyugvó ember egy hét múlva is ott ül a szobabicikli mellett, még egy percet nem tekert rajta, de halálosan nyugodt, mert tett valamit. Csak még egy dekát nem fogyott.

A fogyókúrázók másik véglete,

 

  • az azonnal túlpörgetem magam ember

A szobabiciklis példánál maradva, a túlpörgetem magam ember megvásárolja a szobabiciklit, és azonnal teker rajta, napi ötször.

A legnehezebb fokozaton, igaz csak öt percig bírja, aztán meg kell állni pihenni egy órácskát. Aztán újra meg újra. Mindent belead, hiszen küzdeni kell, hogy lefogyjon, maximálisan akar teljesíteni az azonnali sikeres fogyás érdekében.

Nagy változás ez, mert időt tölt edzéssel, el is fárad, azonnal érezhető a "hatás". Ez megy két napig, és végleg kidől.

Nem bírja tovább, túlpörgette a testét. A nagy intenzitású rövid, de kemény erőfeszítések pont nem a zsírt használják energiaforrásként. Bármennyire is szerette volna a maximumot kihozni a fogyókúrából, egy dekát sem fogyott.

 

Akkor hogy kell jól csinálni?

...arany középút - ez olyan rosszul hangzik.

Benne van valamiféle lassúság, unalom. Most akarok fogyni és kész!

Elárulom, hogy lehet is. Egy hét alatt már számodra érezhető fogyást lehet elérni. Két hét után akár már mások is észrevehetik rajtad a fogyás jeleit.

Ehhez viszont a fogyókúra aranyútjára kell lépned, és ez az, hogy kapkodás és önbecsapás helyett megismered a tested önfogyasztó mechanizmusát.

Megtanulod, hogyan kerülj zsírégető állapotba, hogy valóban a súlyfeleslegedtől szabadulj meg.

Megtanulod, mit raktároz a szervezeted, és melyek azok az ételek, amelyek elősegítik a fogyást.

Megtanulod a hétköznapjaidba beépíteni és használni azokat a módszereket, amelyek akár több 10 kilótól szabadítanak meg, úgy hogy azt soha ne hízd vissza. Önbizalmat, jobb közérzetet, egészséget adva.

A fogyókúra nem egy túl bonyolult dolog, de ha nem a megfelelő módszerrel kezdesz neki, az eredmény elmaradhat. Kicsit érteni kell hozzá, kicsit tudnod kell, hogyan működik a tested hiszen a tested szeretnéd megformálni.

Gyönyörű, karcsú vázákat lehet formálni agyagból, ha tudod, mennyi vizet adj hozzá, mennyi anyagot vegyél le belőle. Hogy a kívánt formát elérd, mennyire óvatosan kell azzal bánni, de a végeredmény gyönyörű lesz. Ha túl lassan forgatod a fazekaskorongot, nem lesz belőle, csak egy sárcsomó, ha túl gyorsan, akkor egyszerűen szétesik a forma.

A tested Te vagy. Tanuld meg, hogy kell bánni vele, és olyanra formálhatod, amilyenre csak szeretnéd.

 

 

Megtisztelésnek tartanám, ha cikkeimmel hozzájárulhatnék a még boldogabb és egészségesebb életedhez.

 

Üdvözlettel:

Miholecz Attila
Lefogyasztó-tanácsadó

 

 

 

 

 

Bezárás és vissza az előző oldalra | Főoldal

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Miholecz Attila lefogyaszto-tanacsado

 

A fogyókúra 5 legsúlyosabb hibája

INGYENES, azonnal letölthető eBook

 

Semmiképp se kezdj el fogyókúrázni, mielőtt nem szereztél tudomást a fogyókúrázás legsúlyosabb hibáiról. Nem csak az alakod, de az egészséged is múlhat rajta.

Ha elkerülöd ezeket a hibákat, akár olyan egészséges súlycsökkenést érhetsz el, hogy azt ismerőseid is észre fogják venni. Most INGYEN megszerezheted!

Ha még nem tetted, feltétlenül jelentkezz !

Adatait bizalmasan kezeljük és semmilyen körlmények közt sem bocsátjuk harmadik fél rendelkezésére!

Keresztnév:
E-mail cím:

 
 

 

 
Főoldal