lefogyaszto_tanacsado_cikkek_fejlec
 
 
 

 

Hogyan kerülheted el a fogyókúrás pánikrohamot

... avagy mit tegyél, mielőtt eszeveszetten nekifogsz a fogyókúrának

 
 


Nyaralás előtt egy héttel, beléd hasít a gondolat: "Úr Isten, ott engem látni fognak bikiniben/fürdőnadrágban, látni fogják a testem, a strandon nem takarhatom el a löttyedt zsírfelesleget."

Esetleg egy fontos esemény közeleg, netalán vendégségbe hívnak, ahol sok ember előtt meg kell jelenned. Még tudnál is kicsit csalni, ha rád jönne a három hónappal ezelőtt vásárolt vadonatúj ruha. De már az is szűk.

"Biztos már megint híztam vagy 5 kilót, gyorsan tennem kell valamit azonnal!"

És ez a néhány másodperces gondolat ahogy átvillan az agyadon, akár ahhoz is elég, hogy elveszítsd a józan ítélőképességed, és pánikrohamot kapva, fejjel rohanj a "-10 kg-t fogyhatsz 1 nap alatt" varázsfogyókúrák áttörhetetlen falába.

  • Újságárusnál csodadiétás bulvárlap - megveszem és elkezdek éhezni.
  • Ma az áruházban csak light terméket - megveszem.
  • Folpack, majd becsomagolom magam és abban is alszom - megveszem.
  • Fogyasztó kenőcs - gyorspostával rendelem, hogy még ma hatása legyen.
  • Nem mozogtam öt éve, de most elmegyek a legkeményebb fitness órára, 15 perc után nem kapok levegőt, elszédülök, mert hirtelen leesik a vércukorszintem - ÉN MINDENT MEGPRÓBÁLTAM !

Másnap reggel, lehet hogy kicsit meggyötörve, de mindenképpen fáradtan ott állsz a mérlegen, körülötted a kütyük, újságok, amelyek megvásárlásától vártad az eredményes fogyást, de a mérleg nyelve meg sem moccan a tegnapihoz képest. Mint ha oda lenne ragasztva.

Hát igen. Az eredményes fogyókúra, bármennyire is szeretnénk, sajnos nem olyan, mint egy fodrász, hogy itt vágj belőle, ott pöndörítsd be, és másfél óra múlva egy külsőleg megszépült, gyönyörű, és szinte teljesen új ember lép ki a szalonból.

Nagyon kecsegtetőek ezek az azonnali megoldást kínáló módszerek, amelyek általában pénzbe kerülnek ugyan, de azon kívül, hogy fizetsz érte, és megnyugszol kicsit, önmagukban nem érnek szinte semmit.

Ha pánikolsz a fogyókúra előtt, könnyen belecsúszhatsz ezekbe a gyors fogyást ígérő kényelmesnek tűnő fogyókúrás módszerekbe. Ezek a módszerek viszont félelmetesen hasonlítanak valamiféle gyorskölcsönhöz.

Biztos Te is láttál már olyan reklámot, amiben pénzt kínálnak (hitelt) hitelbírálat nélkül, kezes nélkül, fedezet nélkül, csak egy telefonhívás szükséges. Nagyon kényelmes megoldás, de van ahol 400% a THM! (teljes hiteldíjmutató) Ez azt jelenti, hogy négyszeresét kell visszafizetni a felvett összegnek.

 

Neked mennyi a fogyókúrás THM-ed?

Ha pánikba esel, és gyors fogyással kecsegtető csodamódszerekbe ugrasz bele, bizony Neked is csúnyán meg kell fizetned a THM-et. És nem is keveset. Legalább 400%-ot!

Ha egy csodadiéta 1 nap alatt 3 kg fogyást ígér, az 400%-os THM-el a négyszeresét, 12 kg hízást is eredményezhet a későbbiekben, úgy kizsigereli a tested.

Nem sok kamat ez egy kicsit, mindössze egy hírtelen fogyókúrás pánikroham miatt?

Egy nap alatt nem fogsz tudni lefogyni 10 kilót. Egy nap alatt nem tudod karcsúbbá tenni testformádat, ez lehetetlen. Akkor legjobb, ha elfogadod olyannak magad, amilyen most vagy, és nyugodtan elmész nyaralni, vagy felszabadultan társalogsz a fontos vacsora közben, és elhatározod, hogy következő alkalommal már 10 kilóval könnyebben érkezel.

De..és itt a nagy DE. Hogy ez a legközelebbi alkalomkor tényleg így legyen, ahhoz az elhatározáson kívül tenned is kell valamit, ami tényleg hatásos. És ez nem az eszeveszett, hírtelen fogyókúra pánik.

Ha pánik helyett nyugodtan leülnél és végiggondolnád, hogy melyik az a következő esemény, ahol már 5 - 10 kilóval könnyebben szeretnél megjelenni, lenne egy közeli részcélod.

Ha pánik helyett látnád magad előtt a következő nyaralás bikinis, vagy fürdőnadrágos képeit, tetszenél magadnak? Hány kilót kellene ahhoz fogynod, és mikorra? Ez lehetne akár egy hosszabb távú, végső fogyókúrás cél is.

Ha pánik helyett átgondolnád, a héten mennyi felesleges kalóriát ettél meg (tömény édesség, cola, hamburger, csoki, süti stb.) és ezeket mikortól tudnád tudatosan a felére csökkenteni, lenne egy táplálkozási terved.

Ha pánik helyett megmérnéd és felírnád, mennyi a testsúlyod, a csípőd, derekad, combod körmérete, lenne egy viszonyítási pontod, amihez egy személyre szabott, valóban eredményes fogyókúrás programot lehetne összeállítani.

Ha tényleg átütő sikert akarsz elérni a fogyókúrában, tested formálásában, pánik helyett számolj el inkább 10-ig, nyugodj meg, és egy szakszerűen megtervezett, elérhető célokkal tűzdelt, személyre szabott fogyókúrás programban próbálj gondolkodni.

Amitől ha nem is extra turbó sebességgel, egyik napról a másikra fogysz 10 kg-ot (ami lehetetlen), de hétről- hétre látványos módon szabadulsz meg fölösleges kilóidtól úgy, hogy azt sohasem fogod visszahízni. Ezzel együtt nem csak ellenállhatatlanul vonzó, de energikusabb és egészségesebb is leszel, akár egész életedben.

 

Megtisztelésnek tartanám, ha cikkeimmel hozzájárulhatnék a még boldogabb és egészségesebb életedhez.

 

Üdvözlettel:

Miholecz Attila
Lefogyasztó-tanácsadó

 

 

 

 

 

Bezárás és vissza az előző oldalra | Főoldal

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Miholecz Attila lefogyaszto-tanacsado

 

A fogyókúra 5 legsúlyosabb hibája

INGYENES, azonnal letölthető eBook

 

Semmiképp se kezdj el fogyókúrázni, mielőtt nem szereztél tudomást a fogyókúrázás legsúlyosabb hibáiról. Nem csak az alakod, de az egészséged is múlhat rajta.

Ha elkerülöd ezeket a hibákat, akár olyan egészséges súlycsökkenést érhetsz el, hogy azt ismerőseid is észre fogják venni. Most INGYEN megszerezheted!

Ha még nem tetted, feltétlenül jelentkezz !

Adatait bizalmasan kezeljük és semmilyen körlmények közt sem bocsátjuk harmadik fél rendelkezésére!

Keresztnév:
E-mail cím:

 
 

 

 
Főoldal