Fejesugrás a fogyókúrába

10 emberből 9 elköveti, ők sohasem fogynak le

 
 


 

Bármennyire is szeretnéd, a jelentős és tartós fogyás nem megy egyik napról a másikra. Adj magadnak kellő időt a fogyáshoz. Ez egy folyamat, közben éled a mindennapjaidat, csak beiktatod a tested formálásához szükséges teendőket.

Ha hirtelen és drasztikusan változtatsz, a szervezeted azt támadásként reagálja, és azonnal beindulnak a védekezési reakciói, így egy dekát sem fogsz fogyni. Nem beszélve arról, hogy időt veszítesz a folyamatos "fogyás-visszahízás" körforgásával.

Mit szólnál hetente 2 kg fogyáshoz, ami folyamatos, a zsírpárnáidból veszítesz, és soha nem hízod vissza?

  • Csak csináld!

Kezdd el! Ne gondold át annyiszor, hogy "úr Isten nekem 25 kg-ot kell fogynom, az rengeteg"

Nem! Csak 2 kg-ot kell. Hetente. És nem kell hajnali 5-kor kelned, hogy elindulj a konditerembe és eddz kőkeményen napi 3 órát. Nem! Heti 3 óra gyorsabb gyaloglás is elég. Közben elfelejted a napi felgyülemlett streszes dolgaid, és a szeretteidhez már nyugodtan tudsz hozzászólni.

Csak kezdd el, és meg fogsz lepődni, ha jól csinálod a leadott kilókon kívül mennyi jó dologban részesülsz még!

 

Bezárás és vissza az előző oldalra | Főoldal

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

A fogyókúra 5 legsúlyosabb hibája

INGYENES, azonnal letölthető eBook

 

Semmiképp se kezdj el fogyókúrázni, mielőtt nem szereztél tudomást a fogyókúrázás legsúlyosabb hibáiról. Nem csak az alakod, de az egészséged is múlhat rajta.

Ha elkerülöd ezeket a hibákat, akár olyan egészséges súlycsökkenést érhetsz el, hogy azt ismerőseid is észre fogják venni. Most INGYEN megszerezheted!

Ha még nem tetted, feltétlenül jelentkezz !

Adatait bizalmasan kezeljük és semmilyen körlmények közt sem bocsátjuk harmadik fél rendelkezésére!

Keresztnév:
E-mail cím:

 
 

 

 
Főoldal