Lefogyasztó-Tanácsadó aloldal fejléc
 

 

Olvass bele A Természetes Fogyás Bombabiztos Módszerei eBook-ba! Íme néhány részlet:

 

***

[...] A leggyakoribb kérdések és aggodalmak, fogyókúrát halogatók számára

Ahhoz, hogy sikerüljön lefogynom, éheznem kell és örökké diétáznom?

Nem. Sőt, ha éhezel, az csak megnehezíti a fogyásod, ugyanis ezzel csak beindítod a szervezeted raktározási kényszerét. Enned kell ahhoz, hogy lefogyj. Csak nem mindegy mikor, mit és mennyit eszel.

Meg kell vennem mindenféle "fogyieszközt" amit a TV-ben látok?

Nem. A TV-reklámokban bemutatott fogyást segítő eszközök kecsegtetőek lehetnek, mert a legtöbb közülük azt ígéri, semmit nem kell tenned, hogy lefogyj, csak magadra csatolni. Ez azonban átverés. Ahhoz, hogy megszabadulj a súlyfeleslegedtől, nincs szükséged bűvös ketyerékre, drága övekre. Egyszerűen csak meg kell értened, hogyan működik a saját tested. Ha ezt megtanulod, könnyedén tudsz lefogyni amennyit csak akarsz, mindenféle csodaszerek és masinák nélkül.

Ezentúl csak a legdrágább ételeket ehetem?

Nem. A személyre szabott fogyókúrás diétád az általános mindennapi étkezésednél nem kell, hogy többe kerüljön. Egy kicsivel nagyobb odafigyelést igényel. Ennyi az egész.

Minden reggel 5:30-kor kell kelnem és úgy kezdenem a reggeleket, hogy akár zuhogó esőben is kocogok, és közben kiköpnöm a tüdőmet?

Szó sincs erről. Csupán azzal is fogyhatsz, ha az étkezéseidre odafigyelsz. Lehet, hogy ez neked elég. Ennek viszont van egy bizonyos felső határa, és ha tovább akarsz lépni a tökéletes alak felé, be kell iktatnod egy kis mozgást is. Nem beszélve arról, hogy ha becsempészel egy kis testmozgást az életedbe, azzal felturbózhatod, akár megháromszorozhatod(!) a fogyásod gyorsaságát. És a lényeg. Nem kell kiköpnöd a tüdődet, ugyanis a zsírégető mozgás egy közepes intenzitású, kényelmes mozgásforma. Ha mindig is utáltál mozogni, ezt akkor is meg tudod csinálni, ha akarod.

Soha nem ehetek ezentúl csokit?

Nyugodj meg, ezen túl is ehetsz csokit...(folyt.)

 

***

 

[...] A tudatalattid már dolgozik

A fogyókúrád már elkezdődött, csak még Te nem tudsz róla

Hogy mikor kezdődik a fogyás valójában? Attól a pillanattól kezdve, hogy felvillan benned, valami baj van. Ez lehet néhány kiló súlyfelesleg, mikor már nem érzed olyan vonzónak magad, mert ellöttyedt a feneked. De lehet, hogy akkor jössz rá a problémára amikor a tested már zavar a mozgásban. Már tehernek érzed, ha meg kell mozdulnod annyi a felesleges kiló, netán már egészségügyi problémákat is okoz az elhízás.

Bármelyik is legyen, a fogyásod ott kezdődik, amikor a probléma bevillan. A tudatalattid ekkor automatikusan rááll a javításra. Keresi a megoldást, kezdesz észrevenni olyan fogyókúrával kapcsolatos dolgokat, ami mellett eddig észrevétlenül elmentél. Talán kevesebb zsíros ételt kezdesz enni, a nassolnivalót is visszafogod. Tudat alatt kezdesz odafigyelni önmagadra.

Vigyázz! A tudatalattid ilyenkor kész befogadni rengeteg fogyással kapcsolatos információt. A baj csak ott van, hogy a környezeted telis-tele van kókler módszerekkel. Talán nincs még egy olyan dolog, amihez mindenki "annyira értene" mint a fogyókúra. Sajnos ez a játék sokszor arra megy ki, hogy kicsalogassák a pénzt a zsebedből, de eredményt nem hoznak. Ki kell tudnod szűrni a (hazug) módszereket.

Ha beteg vagy, elmész az orvoshoz, aki ismeri az emberi test működését. Szakember. Szakszerű tanácsokat ad, szakértelmi tudással a háttérben. A sikeres fogyáshoz is ismerned kell, hogyan működik a tested. Ezért vagy szakemberhez kell fordulnod (pl.: személyi edző, dietetikus), vagy saját magad tanulod meg, és válsz a fogyásod szakértőjévé...(folyt.)

 

***

 

 

[...] Tudd meg, miért hízol és megtanulsz lefogyni

...és beleharapsz az első falatba

...Ha csak gyorsan bedobálod az ételt, akár háromszor több táplálékot vagy képes elfogyasztani, mire telítettség érzeted lenne. Így háromszor annyi kalóriát viszel be, még mielőtt a szervezeted jelezné, hogy már elég, az-az nem vagy éhes. Ha csak gyorsan bedobálod az ételt, annak az eredménye hízás lesz...

Mi történik, ha több kalóriát eszel, mint amennyi szükséges?

...Tegyük fel, vacsorára megeszel egy fél kiló fehér kenyeret. Ez iszonyatosan sok kalória (csak a példa kedvéért ) Emésztés, felszívódás, majd a tápanyagokat a vér szállítja. Mivel a kenyérnek magas a szénhidrát tartalma...

***

...ezek a raktárak csak félig töltődtek meg, hiányzik még. És itt ez a kulcsszó, hogy hiányzik.

A testednek több energiára lenne szüksége, mint amennyit megettél. Ezt az energiahiányt pedig a zsírraktárakból fogja fedezni. A zsírt felhasználható energiává alakítja, az-az lebontja, és energiaként elhasználja. Így szépen megszabadulsz az elraktározott zsírtól. Tehát gratulálok, fogyni fogsz...(folyt.)

 

***

 

 

[...] A sikeres fogyás titkai

.és megnyílnak a zsírraktárak kapui

Biztos éheztél már. Ha nem is hosszú távon, akkor kicsit. Korgó gyomor, őrült éhségérzet, feszültség. Aztán alig bírsz gondolkodni. Utána ezek az érzések enyhülnek, lassan elmúlnak. Lassan már egy kiflivel is "jól tudsz lakni". Ezt jobb, ha ELFELEJTED!...

***

Rengetegen próbálnak úgy lefogyni, hogy figyelmen kívül hagyják a szervezet túlélő reakcióit. És a tested egyik ilyen túlélő reakciója a raktározási kényszer . A dolog egyszerű. Ha a szervezeted folyamatosan, elegendő tápanyagot kap a működéséhez, nem indulnak be a kényszer-raktározási reakciói.

Viszont - és itt jön a nagy buktató - ha egész nap szinte nem eszel semmit- csak kávé, esetleg egy-két gyors péksütemény, hamburger (szemét kaják), este amikor hazaérsz akkor tömöd degeszre magad, mert végre van időd nyugodtan enni, a szervezeted még azt is elraktározza, amit már nem kellene, biztonsági tartalékot képezve...

...meg kell szüntetned a szervezeted raktározási kényszerét!... (folyt)

***

 

 

[...] A zsírégetés aranyszabálya

"a kevesebb az több"

A zsírégető állapot nem más, mint a szervezetedet olyan helyzetbe hozni, hogy energiaként a zsírpárnákat használja fel. A zsírt a tested hosszú távú energiaforrásként használja, tehát, ha most hirtelen felállsz a számítógéptől, majd visszaülsz, akkor nem a zsírt, hanem egy másik energiaforrást használt a tested. (leegyszerűsítve a cukrokat) Ha például...(folyt)

***

 

 

[...]  ...és hírtelen megreked a fogyás

100 emberből 99 ennél a pontnál feladja. Te hogyan léphetsz túl ezen?

Szépen jönnek Rólad le a kilók. Már számolgatod, hogy ilyen ütemben milyen gyorsan le fogsz fogyni. Aztán egyszer csak eltelik egy hét, és nem mozdul a mérleg mutatója lefelé. Mintha odaragasztották volna. Pedig ugyanúgy csinálod a fogyókúrádat, ahogy eddig, ugyanolyan kitartással, odaadással, az előírtak szerint. Mégis megállt a fogyás. Egy deka sem akar megmozdulni.

Te is elérted azt a kritikus pontot, amikor a szervezeted már nem enged el több súlyfelesleget. Nagyon sokan eljutnak a fogyókúra első szakaszáig, aztán egy hét semmi, két hét, még mindig nem sikerült tovább fogyni, és szépen itt feladják. Elkönyvelik, hogy "én nem tudok lefogyni", elgyengülnek, és abbahagyják a fogyókúrát.

Ezek után 1-2 hét, és ugyanolyan túlsúllyal rendelkeznek, mint azelőtt. 100-ból 99-en itt teljesen feladják...(folyt)

***

Ez persze csak néhány részlet az eBook-ból

  

 

 

 

A Természetes Fogyás Bombabiztos Módszerei

Miholecz Attila
A természetes fogyás bombabiztos módszerei
eBook

Hogyan fogyhatsz a leggyorsabban drága csodaszerek nélkül úgy, hogy soha ne hízz vissza?

-tanuld meg 1 óra alatt!

-szerkezd meg a kajagörbéd!

-kezdd el ledobálni magadról a súlyfelesleged!

Megtisztelőnek tartanám, ha munkámmal hozájárulhatnék a még boldogabb és egészségesebb életedhez.

sign
Lefogyasztó-tanácsadó

oldal bezárása