Szabadulj meg a zsírpárnáidtól

a hosszú távú energiaforrásod felhasználásával

 
 


 

A zsírpárnáid, mivel energiaraktárként szolgálnak, a tested nem a mozgás legelső szakaszában használja fel. Mivel el van raktározva, csak akkor nyúl hozzá, hogyha az elsődleges energiakészlet kifogyott. Ez az elsődleges energiakészlet a cukor.

A mozgásod első szakaszában a szervezeted energiaként a gyorsan mozgósítható fűtőanyagot, a cukrot égeti el. Ha ez kifogyott, csak akkor nyúl a zsírraktáraidhoz.

Ha a szervezeted észleli, hogy egy hosszabb, de nem túl megerőltető mozgást hajtasz végre, akkor egy idő után, kb 15-20 perc után átkapcsol a hosszú távú energiaforrásod elégetéséhez, azaz a zsírpárnákhoz.

Hogyan is ég el a zsír? A zsír az izmok mozgatása során ég el, mivel ez energiaigényes folyamat. Ezért tudod megduplázni a zsírégető hatást, ha kombinálod a helyes táplálkozást a közepes intenzitású testmozgással.

Ahhoz, hogy zsírégető állapotba kerülj, legalább 45 perc nem túl megerőltető mozgást kell végezned. Ha a mozgásod közben a pulzusod szaporább, de nem túl heves és a légzésed mély, de egyenletes, zsírégető állapotban vagy.

Ez az állapot viszont mindenkinél más-más intenzitással érhető el. Ha pontosan meg szeretnéd határozni, hogy mikor vagy biztosan zsírégető állapotban, ahhoz egy személyedre szabott zsírégető programot kell összeállítani.

 

 

Bezárás és vissza az előző oldalra | Főoldal

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

A fogyókúra 5 legsúlyosabb hibája

INGYENES, azonnal letölthető eBook

 

Semmiképp se kezdj el fogyókúrázni, mielőtt nem szereztél tudomást a fogyókúrázás legsúlyosabb hibáiról. Nem csak az alakod, de az egészséged is múlhat rajta.

Ha elkerülöd ezeket a hibákat, akár olyan egészséges súlycsökkenést érhetsz el, hogy azt ismerőseid is észre fogják venni. Most INGYEN megszerezheted!

Ha még nem tetted, feltétlenül jelentkezz !

Adatait bizalmasan kezeljük és semmilyen körlmények közt sem bocsátjuk harmadik fél rendelkezésére!

Keresztnév:
E-mail cím:

 
 

 

 
Főoldal