A tartós fogyás kulcsképlete

az energiadeficit

 
 


 

Amit meg kell valósítanod, azt úgy nevezik, hogy energiadeficit. Tehát több energiát kell feldolgozzon a szervezeted, mint amennyit megeszel. Ennek két lehetséges útja van.

1. Kevesebb magas kalóriatartalmú ételt eszel. (kevesebb energiát viszel be)

2. Többet mozogsz. (több energiát használsz fel)

Külön-külön is hatásosak, de ha a kettőt kombinálod, akkor bomba sikered lesz.

 

Tehát a kulcsképlet:

Kevesebb kalória bevitel + testmozgás = gyors, tartós fogyás

Ha elkezdesz kevesebb kalóriatartalmú, de tápláló ételeket enni, már attól beindul a fogyás. Viszont, ha megspékeled egy kis testmozgással, akkor megduplázhatod a fogyásod mennyiségét és gyorsaságát. Ok, de a mozgásnak sem mindegy, hogy milyen.

Olyan mozgást kell végezned, hogy az elvégzéséhez szükséges energiát a szervezeted a zsírpárnáiból fedezze.

A jó hír az, hogy ez az a fajta testmozgás, amihez nagyon meg sem kell erőltetned magad. A tested a zsírt hosszantartó, de közepes intenzitású mozgásnál használja el. Ha nagyon megerőlteted magad, ha hírtelen elfáradsz, azzal nem tudsz zsírt égetni. Kényelmes tempóval ami korántsem annyira fárasztó, viszont igen.

Mit is jelent ez?

Tegyük fel, elkezdesz odafigyelni, hogy kevesebb zsíros ételt, és cukrot egyél. Az egész napi ételed elosztod 4 alkalomra. Mit gondolsz beindulna a fogyásod? Igen. Csupán ettől fogysz mondjuk heti 1-2 kilót. Tegyük fel, mindezt kiegészítenéd heti 3x1 óra kényelmes, kikapcsolódást nyújtó sétával, kocogással vagy bicajozással. Szerinted mi történne? Az, hogy megdupláztad a fogyásodat!

 

Bezárás és vissza az előző oldalra | Főoldal

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

A fogyókúra 5 legsúlyosabb hibája

INGYENES, azonnal letölthető eBook

 

Semmiképp se kezdj el fogyókúrázni, mielőtt nem szereztél tudomást a fogyókúrázás legsúlyosabb hibáiról. Nem csak az alakod, de az egészséged is múlhat rajta.

Ha elkerülöd ezeket a hibákat, akár olyan egészséges súlycsökkenést érhetsz el, hogy azt ismerőseid is észre fogják venni. Most INGYEN megszerezheted!

Ha még nem tetted, feltétlenül jelentkezz !

Adatait bizalmasan kezeljük és semmilyen körlmények közt sem bocsátjuk harmadik fél rendelkezésére!

Keresztnév:
E-mail cím:

 
 

 

 
Főoldal